OXO Axioma Deel II

Geschiedenis, macht en metafysica

  • Auteur: Heine Wind
  • SKU: 9789065233226
  • Verschenen: 30-11-2013
  • Leverbaar: Direct
  • Levertijd (NL): Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Druk: 1e druk
  • Productvorm: Zachte kaft
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Brug, Uitgeverij Van
  • Aantal pagina's: 316
€ 19,95

Omschrijving

OXO Axioma bestaat uit opeenvolgende boekdelen. Het tracht een complete, persoonlijke filosofie inzichtelijk te maken voor de lezer, door deze mee te nemen op reis door een ongekende, alternatieve werkelijkheid. Dit tweede deel behandelt wie er heerst over de wereld. Het duikt in de geschiedenis en kijkt achter de schermen van de actualiteit. Dit gebeurt aan de hand van eigen onderzoek en het werk van bekende Alternative Researchers als David Icke, Michael Tsarion en Jordan Maxwell.

De heersende machtselite in de wereld wordt in het alternatieve onderzoek wel aangeduid als de 'Illuminati', 'the Cabal' of 'de Babylonische Broederschap'. Deze heeft er sinds het Babylonische Rijk uit de Oudheid millennia over gedaan om 'de Nieuwe Wereldorde' op de planeet te vestigen, een eufemisme voor de absolute wereldheerschappij.

Nadrukkelijk adviseert OXO Axioma om de verborgen werkelijkheid die wordt onthuld te zien in een zo ruim mogelijk metafysische perspectief.

De Katholieke Kerk of het Vaticaan is de centrale organisatie, die als een octopus, als de spin in het web, de instituten ter wereld beheerst. De Paus is formeel de wereldleider. Hij is de keizer en hogepriester van het Romeinse Rijk. Dat thans de wereld heeft veroverd en regeert. OXO Axioma identificeert dit Rijk als 'het Totaalinstituut'.
Het Katholicisme is ontworpen om de oude metafysische kennis, die Jezus een renaissance deed beleven, te torpederen. Zo werd de Babylonische elite de heersende priesterklasse die de andere sociale standen zou controleren. Gedurende de Romaanse beschaving in Europa openlijk. Gedurende de Westerse beschaving vermomd.

Haar doel is een planetaire, totalitaire Wereldstaat. Daartoe dient zij de grote bewustzijnstranformatie te blokkeren, die is aangekondigd als 'The New Age' of 'het Aquariustijdperk'.
Wanneer de Broederschap kan worden opgerold, maakt dit de weg vrij voor vrede, welzijn en voorspoed op Aarde. Voor een hoge planetaire beschaving.
De mensheid keert terug naar het Paradijs. Verrijkt met de kennis van goed en kwaad. Tevens heeft de mensheid over de Broederschap te oordelen en haar misdaden tegen de menselijkheid te vergelden. OXO Axioma beveelt een paradijselijk vonnis aan. Opdat 'het Gouden Tijdperk' zijn intrede kan doen.
Oxo axioma Geschiedenis, macht & metafysica
Oxo axioma Geschiedenis, macht & metafysica

Het wetenschappelijke axioma zegt: 'God bestaat niet, daar hebben we geen bewijs voor nodig.' Het religieuze dogma... € 19,95

Oxo Axioma 3
Oxo Axioma 3

OXO Axioma liet in Deel II zien dat van oudsher de Katholieke Kerk, tegenwoordig het Vaticaan, het hoofdkwartier is... € 19,95

Oxo axioma
Oxo axioma

Het wetenschappelijke axioma zegt: `God bestaat niet, daar hebben we geen bewijs voor nodig. Het religieuze dogma... € 6,95