Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Uitleg, toepassing en wetenschappelijke aanwijzingen voor volwassenen en kinderenInclusief een beschrijving vanuit de kwantumfysica

  • Auteur: Ina Oostrom, Simona Linskens, Vijay Sharma
  • SKU: 9789082567724
  • Verschenen: 22-02-2017
  • Leverbaar: Direct
  • Levertijd (NL): Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Druk: 1e druk
  • Productvorm: Zachte kaft
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: HypnoseMentor
  • Aantal pagina's: 245
€ 19,50

Omschrijving

Dit boek beschrijft de enorme kracht van hypnose voor persoonlijke transformatie en de invloed ervan op onze mentale en fysieke gezondheid. De auteurs ontrafelen de werking van ons brein in relatie tot bewustzijn en illustreren de helende kracht van hypnose. Bovendien rekenen ze af met de misvattingen die over hypnose bestaan. Hypnose is niets exotisch, maar een natuurlijk staat van diepe, krachtige concentratie! Dit boek helpt jong en oud de verbazingwekkende werking van hypnose te ontdekken die op talloze gebieden effectief is.

We hebben werkelijk een verbazingwekkend brein. Hoewel we het gebruiken op de manier die we hebben geleerd toen we kinderen waren, heeft het veel meer potentieel. Zoals het ons kan belemmeren kan het ons ook op onvoorstelbare wijze helpen via hypnose.
In dit boek vind je uitleg over hypnose en waarom het zo'n belangrijke, dynamische en indrukwekkende sleutel is tot je eigen kracht.
Je leert waarom het zo moeilijk is om je wereld via het normale denken te veranderen. Zie hoe je enorme veranderingen kunt bereiken als je je onderbewustzijn erbij betrekt via hypnose.
In dit boek leggen we uit hoe de staat van trance een natuurlijke staat is, die de meeste mensen dagelijks ervaren zonder zich daarvan bewust te zijn. De kennis van hypnose en de staten waar je heel natuurlijk in gaat, kunnen je al veel kracht geven.
Om de wereld om je heen te begrijpen, de rol van het bewustzijn en de lichaam-geest relatie, hebben we een beroep gedaan op de kwantumfysica.
De auteurs van dit boek hopen dat er een groeiend begrip komt voor wat hypnose is. Het loslaten van de misverstanden over hypnose zal de deur voor de lezer openen naar de ontdekking van hypnose als een krachtig instrument voor persoonlijke groei, kracht en mentale en fysieke heling.
Operatie met hypnose
Operatie met hypnose

Operatie met hypnose is een persoonlijk verslag van een voor Nederland baanbrekende gebeurtenis, die de... € 14,95

Hypnose de sleutel tot eigen kracht
Hypnose de sleutel tot eigen kracht

Dit boek beschrijft de enorme kracht van hypnose voor persoonlijke transformatie en de invloed ervan op onze... € 10,99