Kaakslag

  • Auteur: Erik Persoons
  • SKU: 9789462420427
  • Verschenen: 20-03-2016
  • Leverbaar: Direct
  • Levertijd (NL): Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Druk: 1e druk
  • Productvorm: Zachte kaft
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: uitgeverij Kramat
€ 19,95

Omschrijving

Kaakslag
Erik Persoons
SuspenseEen verhaal vol suspense en spanning, een whodunit met een schokkende plot. Een thriller? Jawel, maar dit boek is z?veel meer:
Hoopvol proza - een psychologisch drama - een roman noir, maar vooral een spiegel voor onszelf, een blik in onze ziel.


Wat als een nieuwe start moet gelden voor Joyce, na een moeilijke echtscheiding, verandert al snel in een nachtmerrie. Haar tienjarig dochtertje Kiara verdwijnt spoorloos, samen met Tim, een verwarde jongen die stemmen hoort in zijn hoofd en meestal in een fantasiewereld leeft.
Wat is er gebeurd? Wie is verantwoordelijk?
Dit verhaal beschrijft de radeloosheid van de ouders. De zoektocht houdt een ganse dorpsgemeenschap gevangen met vragen en dit allemaal tegen de achtergrond van dit verschrikkelijke drama. Iedereen loopt met schuldgevoelens rond, voelt zich verantwoordelijk voor alles wat er fout is gelopen.
Nochtans dringt de tijd.
Want Tim heeft een wapen op zak ... en hij is van plan het te gebruiken.Erik Persoons (1965) woont met zijn vrouw Rita en zijn twee dochters, Irina en Ksenia, in Peer. Schrijven, literatuur en cultuur in het algemeen zijn al zijn hele leven zijn passie geweest. Tijdens zijn vijfentwintig jaren zeer actieve dienst in het verenigingsleven en als oprichter en jarenlange bezieler van een jongerenbeweging, heeft hij altijd een belangrijke eigenschap voor ogen gehouden: luisteren.
'Vele ouders, jongeren en volwassenen zijn gedurende die jaren naar me toe gekomen met hun vragen, problemen en gevoelens. Ik heb hen altijd eerlijk geantwoord dat ik niet de professionele kennis bezat om hen een oplossing aan te reiken. Maar ik maakte steeds tijd om ergens apart, in een hoekje, naar hen te luisteren. En voor de meesten was dat op dat ogenblik meer helend en bevrijdend dan duizend woorden.
Al deze informatie gebruikte hij om enkele theaterstukken te schrijven en te regisseren. Daarna besloot hij een aantal onafgewerkte manuscripten terug boven te halen. Dit resulteerde in twee experimentele thrillers 'Jij bent de vijand niet' en 'Drie sleutels, twee vrouwen, één geheim.
Kaakslag moet de aanloop zijn naar nog meer literaire ideeën die hij wil uitwerken.
http://www.erikpersoons.com


Stukje uit het boek:
Ze voelde zich week worden, viel op haar knieën en bleef zo zitten, schreiend, tierend, gillend. Ze klemde het knuffelbeertje tussen haar handen en begroef haar gezicht erin. Ze rook Kiara's geur. Haar kinderlijke, naar aardbei geurende parfum. Het maakte haar gek. Ze duizelde. Even kreeg ze het gevoel alsof ze in een diep gat wegzonk. Haar keel schroefde dicht, ze moest happen naar adem. Nog eenmaal slaakte ze een lange, beestachtige kreet. Ze schreeuwde haar dochter haar naam, toen werd het zwart voor haar ogen en zakte ze languit op de grond.


ISBN: 9789462420427 - NUR: 305 - Prijs: 19,95 euro - ca. 300 blz. - verschijnt februari 2016Furta
Furta

Joren en Alicia zijn op vakantie aan de Belgische kust. Ze leren er Anna en Piedro kennen, twee rijkeluiskinderen... € 14,00

Attractopia
Attractopia

Een spannend verhaal geschreven door 10-14 jarigen voor jeugd tot 88 jaar.


Durf jij de... € 14,95

Refugia
Refugia

REFUGIA

Nog verbluffender! Nog spannender!

Meer dan 100 jongeren schreven voor de tweede... € 14,95

Nevelhel
Nevelhel

Een zelfmoordpoging, een drievoudige moordenaar, een mysterieuze verdwijning…

Sophie, psychiater op... € 19,95

Pericula
Pericula

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over.
Dit verhaal vertelt hoe meer dan 100 jonge schrijvers de... € 14,95