Feest!

  • Auteur: Marcel Verreck
  • SKU: 9789490548346
  • Verschenen: 18-04-2019
  • Leverbaar: Direct
  • Levertijd (NL): Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Druk: 1e druk
  • Productvorm: Zachte kaft
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Artnik Uitgaven
  • Aantal pagina's: 320
€ 20,95

Omschrijving

Terwijl inspecteur Martin Taal en zijn collega Charlotte Groot Kormelink trainen voor de jaarlijkse IJsselloop, is Deventer in de ban van het 1250-jarig bestaan. Dan wordt het feestjaar verstoord door een aantal gruwelijke gebeurtenissen tijdens verschillende evenementen. Hoe leuk is het jubileumjaar nog? Waarom wordt de historische stad Deventer zo geteisterd? Wat voert de eigenaardige componist van het feestlied in zijn schild? Welke rol speelt Hanze-concurrent Zwolle? En hoe moet het straks met de IJsselloop?

In ‘Feest!’, het nieuwste deel van de succesvolle serie ‘De zeven Deventer Moordzaken’, drijft auteur Marcel Verreck zijn bekende personages, Martin Taal en zijn team, tot wanhoop. De lezer wordt getrakteerd op een rijk en spannend verhaal met een huiveringwekkende climax.

Marcel Verreck (Den Haag, 1960) is cabaretier, columnist en schrijver. Hij won in 1987 samen met Paul Pleijsier het Leids Cabaret Festival. Als Verreck & Pleijsier maakten zij vier succesvolle theater-programma’s en de liedjes-cd Ja. Zes soloprogramma’s volgden. Voorjaar 2019 zal het nieuwe V&P-liedjesalbum Reünie uitkomen.
Daarnaast werkt(e) Marcel veel voor tv, radio en geschreven media. Hij schreef eerder vier verhalenbundels, de spannende roman Deventersestraat, en de literaire thrillers Moordopera, Aan lager wal, De laatste minuut en Toegift, alle behorend tot de serie De zeven Deventer moordzaken. De IJsselnovelle Moordrivier werd genomineerd voor de titel ‘Beste Overijsselse fictieboek van 2018’.
Moordrivier
Moordrivier

Marcel Verreck schrijft 'Moordrivier'
Een IJsselnovelle gebaseerd op de serie De zeven Deventer moordzaken € 10,45

Deventersestraat
Deventersestraat

Voor Elisabeth uit Bathmen duurt de weg naar haar school in Deventer elke dag te lang. Er is immers zoveel te zien.... € 20,95

Toegift
Toegift

Oudejaarsavond. Het is donker in de Deventer Schouwburg. De jaarlijkse conférence van oude rot Bertil Ter Mors is... € 18,45

Aan lager wal
Aan lager wal

Aan lager wal
Half december, Deventer wordt bedekt door een dikke laag sneeuw. Het jaarlijkse Dickens Festijn... € 15,45

De laatste minuut
De laatste minuut

In De laatste minuut speelt Deventers sportieve trots Go Ahead Eagles een grote rol.

Het is erop of... € 17,45

Moordopera
Moordopera

Moordopera
Een warme dag in Deventer. Tijdens de jaarlijkse Badkuiprace ziet het toegestroomde publiek op de... € 13,45

Moordopera
Moordopera

Moordopera
Een warme dag in Deventer. Tijdens de jaarlijkse Badkuiprace ziet het toegestroomde publiek op de... € 9,95